ОСТАННІ НОВИНИ

На Луганщині загинула жінка, підірвавшись на розтяжці

|

У Луганські області на розтяжці підірвалась жінка. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службу ГУМВС України у Донецькій області.

на розтяжці

Мешканка Луганської області, яка разом з чоловіком рухалася з боку Донецька у напрямку Волновахи, вийшла з автомобіля та зійшла з дороги у поле. 62-річна жінка загинула на місці. Це вже 12 випадок підриву біля цього населеного пункту протягом року.

Повідомлення про подію надійшло до чергової частини Волноваського РВ близько 10.00 від медиків «Швидкої допомоги». На місце події направлена слідчо-оперативна група.

За словами свідків, на узбіччі були таблички за написом «Обережно, міни».

З початку поточного року від підривів на розтяжках, мінах та інших невідомих вибухових пристроях на Донеччині загинули 23 мирних мешканця. З них 4 дитини, 8 жінок та 11 чоловіків. Поранені 67 людей (5 дітей, 27 жінок та 35 чоловіків).

Таким чином, загалом постраждало 90 людей. З них 35 людини – підірвались на розтяжках, з них 12 – безпосередньо поблизу селища Березового.

Міліція Донеччини вкотре нагадує про необхідність дотримуватися правил особистої безпеки під час перетину лінії розмежування. Звертайте увагу на попереджувальні написи, не піддавайте своє життя небезпеці. Сходити з дороги у поле в цьому районі категорично заборонено.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *