ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік намагався перевезти через кордон іномарку, «забивши» на мито

|

Громадянин України намагався  ввезти через кордон автомобіль BMW-525D без сплати митного платежу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС Українги у Львівській області.

беха

Так, на митну територію України через митний пост «Краковець» Львівської митниці ДФС, з Республіки Польщі  смугою руху «зелений коридор» заїхав автомобіль литовської реєстрації марки  «BMW-525D» під керуванням громадянина України, жителя Чернівецької області.

Під час митного оформлення цей транспортний засіб, було перевірено зокрема щодо постійної його  реєстрації в Литовській Республіці.

Як з’ясували митники даний автомобіль було знято з реєстрації, відтак громадянин зобов’язаний був задекларувати його та сплатити ввізне мито за повними ставками Митного тарифу України, акцизним податком і податком на додану вартість за ставками, встановленими Податковим кодексом України.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил за статтею 471 Митного кодексу України. Автомобіль вартістю понад 100 тис. грн. вилучено справу скеровано до суду, який і визначить покарання.

Фото: Соціальні мережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *