ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вшанують пам’ять Січових Стрільців: коли, де і як

|

У неділю, 1 листопада, у Львові відбудуться урочисті заходи з нагоди 97-ї річниці листопадового повстання та вшанування пам’яті Січових Стрільців і вояків УГА. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

січові стрільці

З цієї нагоди відбудеться похід до Меморіалу Українських Січових Стрільців на Янівському кладовищі. Колона буде формуватися о 13.00 год. на площі перед головним корпусом Львівського національного університету імені Івана Франка.

Рух колони за маршрутом: вул. Університетська – вул. Листопадового Чину – вул. Огієнка – вул. Шевченка – Янівське кладовище.

Опісля на Янівському кладовищі відбудеться покладання квітів до меморіалу УГА та УСС, а також поминальна панахида.

Організовує захід Львівський національний університет імені Івана Франка.

«Щороку 1 листопада урочисто відзначаємо вагому історичну дату, яка спричинилася до проголошення Української Народної Республіки, а також пошановуємо наймолодших захисників нашої країни. Це данина пам’яті подвигам великих українців, які не боялися відкрито заявляти про любов до своєї країни. В цей день запрошуємо усіх активно взяти участь у заходах і спільно пригадати важливі сторінки нашої історії», – наголошує начальник управління внутрішньої політики Євген Бойко.

Фото: io.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *