ОСТАННІ НОВИНИ

На подвір’ї Садового вибухнула граната

|

На подвір’ї будинку мера Львова Андрія Садового стався вибух. Про це у соціальній мережі Facebook повідомляють активісти спільноти Варта 1, інформує кореспондент Львівського порталу.

За даними активістів вибух спричинила гранта, а людину яка її кинула вже затримала поліція.

«Дехто каже,  що вибух спричинила граната яку кидав невідомий чоловік. Також маємо інформацію що постраждалих від вибуху не має», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляє видання Гал-інфо, приблизно о 22.50 від працівників міліції які охороняють будинок міського голови Львова Андрія Садового, поступила інформація, що невідомий жбурнув гранату на подвір’я. Граната вибухнула між стіною будинку і баком біля стіни.

Чоловіка, який кинув гранату вдалося затримати. В цей час, нападник закутий в кайданках лежить на землі в оточенні оперативників. Це молодий чоловік віком до 30 років. На ньому вдягнений власний наплічник. Чекають на приїзд вибухотехніків.

Також, як стало відомо Гал-інфо, нападником виявився Олексанр Ярославивич Ж. у нього вилучено посвідчення учасника бойових дій. За неперевіреною інформацією він воював в батальйоні “Айдар”.

Нагадаємо, що будинок Садового вже двічі обстрілювали з гранатометів.

Фото: ipress.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *