ОСТАННІ НОВИНИ

Ворог використовує «режим тиші» для нарощення потуг

|

Замість відведення озброєння бойовики продовжують вдосконалювати свої позиції.  Про це йдеться у повідомленні координатора групи «Інформаційний спротив» Дмитра Тимчука у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

rejderstvo-maski

За його словами, у районі села Широкине ведеться подальше вдосконалення бойовиками своїх позицій (зазначено використання 2-х одиниць інженерної техніки).

Дмитро Тимчук зауважив, що терористи продовжують вести наземну розвідку, здійснюють інженерне обладнання своїх позицій та передислокацію формувань бойовиків.

«На південь від Донецька, в районі Оленівки і Гранітного відзначаються переміщення піхотних підрозділів терористів безпосередньо на передовій і на нейтральній смузі, ведення ними спостереження за опорними пунктами і передньому краєм сил АТО. Також переміщення піхотних груп бойовиків фіксувалося східніше міста Попасна, в районі населених пунктів Катеринівка, Лозове, на Світлодарському виступі і на приморському напрямку в районі населених пунктів Гнутове і Павлопіль», – пояснив він.

Водночас Тимчук наголосив на тому, що між Кутейниковим та Амросіївкою на терористи обладнують польовий табір і позиції для артилерії. «Відзначається ведення інженерно-саперних робіт, мінування місцевості», – додав він.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *