ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові закликають медіа та рекламників розміщувати ролики про рак грудей та шийки матки

|

У Львівській ОДА шукають медіа та рекламників для співпраці щодо проінформованості населення про діагностику раку молочної залози та шийки матки. Про це Львівському портал повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

груди

Департамент охорони здоров’я ЛОДА в рамках реалізації субпроекту “Онкопревенція тавпровадження ефективних протипухлинних технологій у Львівській області” запрошує консультаційні фірми висловити свою зацікавленість щодо надання послуг з інтернет-реклами, відео- та аудіо-продакшину, трансляції на регіональних телеканалах, загальнонаціональних каналах у регіональний час та на регіональних  радіостанціях промоційних роликів про важливість проведення ранньої діагностики раку шийки матки та раку молочної залози, а також реклами у регіональній пресі та надати інформацію про досвід та кваліфікацію фірми, що стосується виконання завдання.

Запити на надання висловлення зацікавленості за наступним посиланням:

4.2.2. Просвітницькі програми у ЗМІ

Висловлення зацікавленості із дотриманням передбачених вимог, зазначених у технічному завданні, що додається, просимо направляти електронною поштою або подати особисто до 18 листопада 2015 року 10:00 год за наступною адресою: м Львів, вул. Конопницької, 3.
Тел.:(032)276-45-92, ел.пошта: [email protected]

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *