ОСТАННІ НОВИНИ

НАТО братиме участь у реформуванні української армії

|

Генеральний штаб Збройних сил України і Організація північноатлантичного договору (НАТО) планують до кінця року розробити концепцію реформування української армії. Про це пише УНІАН.

нато fakti.bg

Як йдеться у повідомленні на сайті місії України при НАТО, сьогодні у Брюсселі начальник Генштабу – головнокомандувач ЗСУ генерал армії України Віктор Муженко провів зустріч з головою Військового комітету Альянсу генералом Петером Павелом.

“Було домовлено до січня 2016 року спільно розробити Концепцію реформування Збройних сил України відповідно до стандартів НАТО на середньострокову перспективу”, – підкреслюється в повідомленні.

Співрозмовники у ході зустрічі обговорили безпекову ситуацію на сході України, ймовірні сценарії її розвитку в короткостроковій перспективі.

Як зазначається у повідомленні, голова Військового комітету Альянсу відзначив вже досягнуті начальником Генштабу ЗСУ відчутні результати у реформуванні ввіреного йому відомства, особливо на фоні триваючих зусиль зі стримування російської військової агресії.

Фото: fakti.bg

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *