ОСТАННІ НОВИНИ

Другий тур виборів пройде не менш, ніж в 27 містах України

|

За попередньою інформацією другий тур виборів відбудеться не менше, ніж у 27 містах України, в тому числі, у Києві та 18 обласних центрах. Про це Львівському порталу  повідомили у прес-службі Комітету виборців України.

В Харкові, Тернополі, Одесі та Лисичанську (Луганська область) другий тур виборів не відбудеться, оскільки один із кандидатів набрав більше 50%+1 голосів.

00010____

У Хмельницькому, Івано-Франківську, Житомирі, Чернігові та Полтаві за попередньою інформацією різниця між кандидатами, що вийшли в другий тур виборів, складає менше 3% голосів.

Очікується проведення другого туру в Білій Церкві (Київська область), Кременчуці (Полтавська область), Сєвєродонецьку (Луганська область), Павлограді, Дніпродзержинську, Кривому Розі та Нікополі (Дніпропетровська область), Краматорську (Донецька область). Ситуація в Мелітополі, Бердянську (Запорізька область), а також Слов’янську (Донецька область) залишається поки що невизначеною.

Нагадаємо, що відповідно до Закону «Про місцеві вибори» другий тур виборів проводиться не пізніш як у тритижневий строк після дня голосування (до 15 листопада).

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *