ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові суд примусив підприємство сплатити 3,2 мільйони держбюджету

|

Завдяки втручанню прокуратури Львівської області, суд зобов’язав підприємство сплатити більше 3 млн грн податків до держбюджету. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

суд

Львівський окружний адміністративний суд відмовив одному із суб’єктів господарювання у задоволенні позову до Спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників у Львові про визнання протиправним та скасування податкових повідомлень – рішень, згідно з якими підприємство повинне сплатити до бюджету 3,2 млн грн.

Зокрема, вступивши у розгляд зазначеної справи, прокуратурою області доведено правомірність дій податкового органу при виявленні безпідставно заниженого податкового зобов’язання зі сплати податку на прибуток та податку на додану вартість по проведених операціях за грудень 2009 – лютий 2010 року на загальну суму понад 3,2 млн грн.

Відтак, згідно з рішенням суду вказаний суб’єкт господарювання зобов’язано відшкодувати до державного бюджету зазначену суму коштів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *