ОСТАННІ НОВИНИ

Цього року фестиваль «Jazz Bez» святкуватиме свій ювілей

|

Вже традиційно зима у Львові розпочнеться під звуки доброго джазу: з 3 по 6 та 12 грудня 2015 року XV міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez» святкуватиме свій ювілей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі фестивалю.

Цього року вільна інтелектуальна музика наповнить чотирнадцять культурних центрів України та Польщі. Потужні звуки «Джазбезу» лунатимуть у Львові, Тернополі, Луцьку, Рівному, Івано-Франківську, Харкові, Києві та Одесі, а також в польських Новіцах, Любліні, Перемишлі, Вроцлаві, Білостоку та Варшаві! Концерти у Львові відбуватимуться у залах Львівської філармонії, клубі «Picasso», у «JazzClub.Lviv» на вул.Вірменській, 35 та в Театрі ім. Марії Заньковецької.

Цього року організатори фестивалю не роблять виключень та надають змогу відвідати концерти за зниженими цінами — традиційно діятиме знижка 50% на квитки для студентів та працівників культури. Продаж квитків на XV «Jazz Bez» розпочнеться вже 31 жовтня.

jazzbez2015_logo

Довідка:

Jazz Bez – транскордонний джазовий марафон, який поєднує десятки міст, сотні музикантів, тисячі меломанів, безліч кілометрів та ще більше відтінків джазу у єдине свято музики і свободи. Родзинкою фестивалю є поєднання в рамках одного фестивалю максимальної кількості джазових стилів (свінг, ф’южн, бі-боп, джаз-рок, фанк, кул, фрі-джаз…) та імпровізаційної музики. За 14 років на фестивалі відбулися сотні концертів, утворилися десятки міжнародних проектів, а кількість музикантів, що грали на «Jazz Bez» перевищила тисячу.

Фото: прес-служби фестивалю

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *