ОСТАННІ НОВИНИ

Попросив сигарету, а отримав кулю в лоб

|

У Радехові чоловік отримав пораненя голови з травматичної зброї під час конфлікту, який виник через сигарету. Про це Львівському порталу повідомили у пресс-службі ГУМВС у Львівській області.

9

До Радехівського райвідділу міліції зателефонували з центральної районної лікарні та повідомили, що до них поступив 30-річний місцевий мешканець з тілесними ушкодженнями, завданими із використанням зброї.

Медики діагностували у пацієнта відкриту черепно-мозкову травму, вдавлений перелом черепа та забій головного мозку. Після обстеження та надання першої допомоги чоловіка перевезли до однієї із львівських лікарень.

Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження потерпілому завдав 36-річний мешканець Радехова під час сварки, що виникла у компанії чоловіків після того, як хтось із них попросив у іншого сигарету.

«Потерпілий отримав поранення після застосування пристрою для відстрілу гумовими кулями. Цей пристрій вилучено у зловмисника та відправлено на експертне дослідження. Зараз слідчі з’ясовують усі обставини події», – повідомили правоохоронці.

Зловмиснику, котрий стріляв з травматичної зброї, загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Фото : соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *