ОСТАННІ НОВИНИ

Хто сидітиме у Львівській обласній раді від «Свободи»

|

Наразі Львівська обласна виборча комісія  опрацювала майже 100% виборчих протоколів. Таким чином попередньо до Львівьскої обласної ради проходить дев’ять партій. Найбільшу франкцію у ЛОР представить БПП «Солідарність» , що має 20 мандатів з 84-х. На другому місці – об’єднання «Самопоміч» з 14 мандатами.

свобода

Третє місце займає «Свобода», що гарантовано проводить до обласної ради 12 своїй представників:

1) Кошулинський Руслан Володимирович – екс-нардеп Верховної Ради Україні та колишній голова фракції «Свобода» у Львові. На цьогорічних виборах мера Львова «взув» усіх соціологів, оскільки, переплюнувши усі прогнози, зайняв друге місце у першому турі голосування.

2) Панькевич Олег Іговорич – юрисконсульт ПП “Арій”, на минулих виборах пройшов до ЛОР також від «Свободи».

3) Тягнибок Андрій Ярославович – молодший брат лідера ВО «Свобода» олега Тягнибока, екс-нардеп та директор  ТзОВ «Комплект Груп», яке спеціалізується на гуртовому продажі віконних профілів.

4) Шаваров Юрій Іванович – Заввідділенням №3 Львівської обласної клінічної лікарні”, на минулих виборах пройшов до ЛОР також від «Свободи».

5) Гутник Андріан Юрійович – голова Федерації плавання Львівської області, екс-депутат Львівської міської ради від «Свободи».

6) Нискогуз Михайло Юрійович

7) Шайдуліна Ольга Василівна

8) Тенюх Ігор Йосифович

9) Бабінська Мирослава Романівна

10) Барановський Ігор Ярославович

11) Балицький Олексій Михайлович

12) Чад Андрій Степанович

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *