ОСТАННІ НОВИНИ

Хто пройшов до Львівської обласної ради від БПП «Солідарність»

|

На цьогорічних місцевих виборах БПП «Солідарність» взяв більшість у Львівську обласну раду, таким чином отримавши 20 мандатів. Наразі обласна виборча комісія  опрацювала майже 100% протоколів, тому список депутатів складений фактично з 100% точністю.

солідарність

Депутатами у ЛОР стануть:

1) Синютка Олег Михайлович – з грудня 2014 року – голова Львівської обласної державної адміністрації.  За його ж словами, після обрання Синютки депутатом обласної ради, його долю на посаді голови ОДА вирішить президент України Петро Порошенко. Також Олег Синютка обмовився, що,якщо депутати оберуть його головою Львівської обласної ради, то він добровільно покине пост керівника Львівщини.

2) Баран Василь Степанович – директор Перемишлянського районного центру зайнятості, м. Львів, на минулих виборах пройшов до ЛОР від Народного руху України.

3) Білас Всеволод Омелянович – директор з корпоративних питань Холдингу IDS BORJOMI International, м. Моршин, на минулих виборах пройшов до ЛОР від Української народної партії.

4) Задорожний Михайло Леонович – голова правління Дрогобицької райспоживспілки, на минулих виборах пройшов до ЛОР від «Свободи».

5) Гичка Михайло Михайлович – головний лікар Львівської обласної клінічної лікарні, с. Зимна Вода Пустомитівського р-ну, на минулих виборах пройшов до ЛОР від ПППУ.

6) Домчак Олег Іванович

7) Дейнека Анатолій Михайлович

8) Дзюдзь Михайло Семенович

9) Седіло Микола Григорович

10) Кирилич Володимир Ігорович

11) Лісна Мирослава Михайлівна

12) Кеньо Катерина Іванівна

13) Саган Володимир Степанович

14) Шведа Володимир Богданович

15) Ганущин Олександр Олександрович

16) Лабай Іван Михайлович

17) Демчина Роман Іванович

18) Ільницький Михайло Михайлович

19) Ременяк Володимир Васильович

20) Кужидло Володимир Михайлович

Коментарі

  1. Ліси розкрадають , вивозять за кордон а дейнеків вибирають до обласної ради , їхнє місце у вязниці .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *