Герої АТО гідні слави своїх дідів та прадідів, – Порошенко

|

Петро Порошенко привітав українців з 71-ою річницею звільнення України від нацистів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі президента.

1519683 (1)

«Сьогодні ми відзначаємо 71-шу річницю звільнення України від нацистів, вшановуємо пам’ять полеглих, вклоняємось воїнам-визволителям, усім, хто зробив свій внесок у перемогу в Другій світовій війні. Ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших ветеранів, які у ті буремні роки звільнили від окупантів рідну землю та багато європейських країн, а згодом у надзвичайно важких умовах відбудували зруйновані міста та села, відродили економічний потенціал, плекали наше мирне майбутнє.

Саме на українській землі у роки Другої світової війни визначалася подальша доля людства — тут відбулися одні з наймасштабніших та найбільш кровопролитних битв із ворогом», – зазначив він.

І наголосив на тому, що українці зробили неоціненний внесок у спільну перемогу народів Європи над нацизмом

«На жаль, уже у XXI столітті, після семи десятиліть по закінченню найбільшого в історії людства військового конфлікту, через агресію Російської Федерації та підконтрольних їй терористичних формувань українці зі зброєю в руках захищають суверенітет та територіальну цілісність не лише своєї держави, а й спокій народів усієї Європи», – наголосив глава держави.

Відтак Петро Порошенко констатував, що сучасні захисники України виявились гідними слави своїх дідів та прадідів.

«Тому я твердо вірю у нашу перемогу», – заявив президент України.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *