ОСТАННІ НОВИНИ

Юні таланти з районів області відвідають львівські музеї

|

Учні мистецьких шкіл усіх районів Львівщини отримали змогу безкоштовно відвідувати музеї Львова. Програму “Запізнайся наживо з музеєм” розробили у департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

музей

«Наше завдання усіляко сприяти розвитку і шліфуванню молодих талантів. Програма «Запізнайся наживо з музеєм» відкриває для дітей нові можливості комунікації через мистецтво зі світом», – зазначила директор департаменту Христина Береговська.

За словами Христини Береговської, учні мистецьких шкіл відвідуватимуть музеї Львова щомісяця. Про транспортне забезпечення подбають районні державні адміністрації, а департамент з питань культури ЛОДА організує безкоштовне відвідування того чи іншого музею. Дирекції усіх мистецьких шкіл надіслали перелік музеїв, які хочуть відвідати їх вихованці.

До речі, діти з мистецьких шкіл Буського району уже побували у кількох музеях Львова. Зокрема, вони ознайомилися з експозиціями музею Тюрма на Лонцького, музею Івана Франка та Національного музею імені Андрея Шептицького.

Загалом у Львівські області налічується 74 мистецькі школи, де навчається 22 725 дітей.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *