У Львові за дезертирство засудили військового

|

Військова прокуратура Львівського гарнізону довела у суді, що військовослужбовець вчинив рецидив злочинів, – дезертира засуджено до реальної міри покарання. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

330x220_729776

Франківським районним судом Львова до реального позбавлення волі засуджено дезертира однієї з військових частин Львівщини.

Під час розслідування встановлено, що винний громадянин до призову за мобілізацією вчинив умисний тяжкий злочин, за який був засуджений, та звільнений від відбування покарання з випробовуванням. Але вже під час проходження військової служби не виконав покладені на нього судом обов’язки та вчинив новий умисний злочин в умовах особливого періоду, передбачений ч. 3 ст. 408 ККУ (дезертирство, вчинене в умовах особливого періоду, крім воєнного стану).

Враховуючи вказані обставини, Франківський районний суд Львова визнав громадянина винним та призначив остаточне покарання, з урахуванням частково невідбутого покарання за попереднім вироком, у вигляді позбавлення волі на строк 5 років 1 місяць.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *