ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде благодійний концерт на підтримку важкохворих дітей

|

У неділю, 8 листопада, на Roksolana Red Nose Day Afterparty  з благодійним концертом на підтримку важкохворих дітей виступить талановита співачка Юлія Лорд. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Red Nose Day

Концерт стане одним з заходів Фестивалю добра «Червоні носики», які Всеукраїнський благодійний фонд «Запорука» третій рік поспіль проводить у Києві та Львові. Благодійний збір цьогорічного фестивалю організатори спрямують на придбання дорогого діагностичного обладнання – цитоцентрифуги – до лабораторії львівської дитячої лікарні (Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру).

Прототип фестивалю – світова ініціатива Red Nose Day. Її ідея – кошти виручені від продажу сотень, тисяч і мільйонів червоних носиків використовують на добрі справи. Фестиваль в Україні об’єднує багатьох благодійників: кожного, хто придбав носик, сувенірну продукцію, допоміг з їх поширенням, батьків з дітьми, які відвідали сімейне свято, майстрів-народних умільців, клоунів, аніматорів, волонтерів, представників дитячих закладів і послуг для дітей, спонсорів, партнерів, відомих особистостей.

Квитки можна придбати на сайті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *