ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий рано присвоїв лаври першості. Буде другий тур, – «Свобода»

|

«Свобода» переконана, що у Львові буде другий тур виборів на посаду міського голови, а дані про перемогу Андрія Садового є некоректними. Про це сьогодні, 27 жовтня, на прес-конференції заявив кандидат на посаду міського голови Львова від ВО «Свобода» Руслан Кошулинський, передає кореспондент Львівського порталу.

sadoviy

«Команда-штаб пана Садового чомусь в такій довільній формі без висновків ТВК припустила свою спроможність набрати 50%, всупереч екзит-полам. Думаю, це не коректно по відношенню до львів’ян та конкурентів…», – зазначив Руслан Кошулинський.

«Ця помилка, яку допустив штаб Садового,  – чи вона маніпулятивна, чи юридично-матиматична, – на превеликий жаль, була висвітлена в ЗМІ. Чи це є незнання закону, тоді це дивно, адже фракція «Самопомочі» у ВР активно підтримала його, чи це недосвідченість штабу, чи це свідоме намагання занести в голови громадськості ймовірність одного туру?!Це питання для наших опонентів», – обурювався він.

Відтак член ВО «Свобода» Андріан Гутник представив їхній підрахунок протоколів з мокрими печатками з усіх дільниць:

1. Андрій Садовий – 48, 9222%

2.Руслан Кошулинський – 12, 2027%

3.Володимир Гірняк – 10,9812

4.Дмитро Добродомов – 10, 6723

За його словами Гутника, ці результати збігаються з підрахунками  штабів інших політичних сил, крім «Самопомочі».

«Це і є чотири лідери перегонів першого туру. Ця інформація для львів’ян: 15 листопада, напевно, вони знову будуть змушені прийти на виборчі дільниці і віддавати свої голоси за двох кандидатів – Садового і Кошулинського», – наголосив він.

У «Свободі» сподіваються, що найближчим часом ці цифри підтвердить львівське ТВК.

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *