ОСТАННІ НОВИНИ

Незабаром з’явиться восьма частина серії про Гаррі Поттера

|

У мережі з’явився синопсис довгоочікуваної восьмої частини історії про Гаррі Поттера, де відомий чарівник є співробітником Міністерства магії, чоловіком і батьком трьох дітей, повідомляє ipress.ua.

гаррі поттери

Дія у книжці почнеться через 19 років після закінчення подій книжкового циклу.

“Бути Гаррі Поттером завжди було складно, ненабагато легше і зараз: він завантажений роботою співробітника Міністерства магії, чоловік і батько трьох дітей шкільного віку”, – йдеться в описі. Гаррі зіткнеться з минулим, “яке відмовляється залишатися там”, а його молодший син, Альбус – з “тяжкістю сімейного спадщини, якого він ніколи не бажав”. “Батько і син дізнаються незручну правду: іноді тьма приходить з найнесподіваніших місць”, – йдеться у анотації.

Через “епічний характер” роботи п’єсу розіб’ють на дві частини. Їх покажуть або в один вечір або в два в Palace Theatre (Лондон) влітку 2016 року.

До слова, Джан Роулінг нещодавно заявила, що ця п’єса стане повноцінною восьмою частиною циклу книг про Гаррі Поттера.

Нагадаємо, Роулінг зайнялася постановкою ще в 2013 році. Тоді вона говорила про приквел та історії Гаррі Поттера до надходження в Хогвартс, але потім спростувала ці слова. Разом з нею працюють письменник Джек Торн і режисер Джон Тіффані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *