ОСТАННІ НОВИНИ

Жителям Львівщини радять їсти катртоплю зі свининою

|

На споживчому ринку Львівщини ціни на свинину, картоплю та цукор є найнижчими у порівнянні з іншими регіонами України. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської облдержадміністрації.

svununa i kartoplia

За даними моніторингу, на споживчому ринку Львівської області порівняно з іншими регіонами України вищими за середні по Україні є ціни на 8 із 25 товарів, що обстежуються.

Зокрема, вищими за середні по Україні є ціни  на борошно пшеничне вищого ґатунку та молоко жирністю 2,5% (25 місце), ковбасу варену І ґатунку (24 місце), олію соняшникову (23 місце), рис та цибулю (17 місце), бензин марки А-95 та дизпальне (23 місце).

Нижчими за середні по Україні є ціни на 17 товарів, а саме: на свинину та картоплю (1 місце – найнижча ціна в Україні), сметану та цукор (2 місце), птицю (тушки курячі) та сало (3 місце), крупу гречану, сир м’який жирністю 9% та буряк (4 місце), капусту (6 місце), яйце куряче (6-7 місце), масло вершкове жирністю 72-73% (7 місце), хліб з борошна 1 ґатунку (9 місце), хліб житній, житньо-пшеничний (10 місце), моркву (11 місце), макаронні вироби (15 місце), яловичину (16 місце).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *