ОСТАННІ НОВИНИ

З початку року на колії трапилось 60 ДТП

|

У жовтні на переїздах та коліях залізниці з вини водіїв авто сталося 8 ДТП. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Укразалізниці.

львівська залізниця

За даними Департаменту управління безпеки руху Укрзалізниці, впродовж жовтня поточного року на залізничних коліях та переїздах сталося 8 ДТП, у яких загинуло двоє осіб та троє травмовано. Всього з початку року зафіксовано 60 дорожньо-транспортних подій (за аналогічний період 2014 року – 58), у яких загинуло 12 осіб та 28 – травмовано (минулого року загинуло 19 осіб та 28 отримали травми).

Сумний випадок стався 21 жовтня 2015 року на станції Голендри, що на Вінничині, де п’ятеро підлітків виїхали на колію мотоциклом перед наближенням пасажирського поїзда №41 Дніпропетровськ – Трускавець. Внаслідок ДТП водій мотоцикла травмований, два пасажири загинули на місці.

Того ж дня на станції Мерефа, що на Харківщині, автомобілем пошкоджено переїзний світлофор.

На Львівській залізниці 23 жовтня на перегоні Ямниця – Івано-Франківськ на залізничному переїзді при справній переїзній сигналізації легковий автомобіль «Пежо-експерт» зіткнувся з пасажирським поїздом № 144 Київ – Івано-Франківськ. Водій та пасажирка доставлені в обласну лікарню Івано-Франківська.

Подібні випадки трапляються мало не щотижня, одних лише зусиль залізничників з попередження несанкціонованого виїзду автотранспорту на залізничні колії недостатньо. Укрзалізниця вкотре закликає водіїв автотранспорту проявляти особливу пильність і суворо дотримуватися правил дорожнього руху при перетині переїздів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *