ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ затримала чергового шпигуна « ДНР»

|

У Костянтинівці Донецької області СБУ спільно з міліцією затримала організатора мережі інформаторів терористичного угруповання “ДНР” . Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу СБУ.

СБУ www.032online.com

Як зазначають у прес-службі, зловмисник на прізвисько “Панкрат” був завербований у минулому році представником фейкової спецслужби терористів. Після звільнення Костянтинівки від російсько-терористичних бандформувань за завданням куратора організував і очолив групу т.зв. “народного сопротивления “Центр” г. Константиновка ДНР”.

“Основним завданням групи, до якої входило сім осіб, був збір і передача інформації про підрозділи сил антитерористичної операції, поширення серед місцевого населення антиукраїнської ідеології, виявлення патріотично налаштованих громадян. Зібрана інформація у вигляді щотижневих звітів передавалася членам терористичної організації “ДНР”, – йдеться в повідомленні.

Зазначають, що під час обшуку у резидента вилучено засоби зв’язку, комп’ютер, топографічні карти з нанесеними позиціями українських підрозділів, а також відомості про діяльність групи (списки, власноруч написані звіти, установчі дані так-званих “ворогів ДНР” тощо).

Окрім того, правоохоронці затримали поплічників “Панкрата”, які підтвердили свою причетність до діяльності “групи “Центр”.

Наразі відкрито кримінальне провадження.

Фото:  www.032online.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *