ОСТАННІ НОВИНИ

Боєць АТО до смерті забив чоловіка, який його образив

|

На Донеччині  військовослужбовець до смерті відлупцював місцевого жителя. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі ГУ МВС України у Львівській області.

330x220_729776

«4 жовтня до чергової частини міліції надійшло повідомлення від фельдшера швидкої допомоги м. Білозерське про госпіталізацію 43-річного місцевого жителя. Потерпілий поступив до лікарні з множинними ранами потиличної області голови. Наступного дня від отриманих травм чоловік помер», – йдеться у повідомленні міліції.

Під час досудового розслідування з’ясувалося, що постраждалого побили у кафе «Южанка».

«Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, він почав ображати чоловіка у військовій формі, який проходив біля кафе. Через деякий час останній повернувся до закладу з димовою шашкою та дерев’яною палицею-битою. Увійшовши до приміщення, військовослужбовець кинув димову шашку, напав на кривдника і завдав йому кілька ударів битою в область голови. Після цього самостійно витягнув останнього з приміщення кафе, щоб той не задихнувся димом, та викликав швидку», – зазначили у прес-службі міліції області.

Чоловіком, який відлупцював місцевого мешканця виявився 30-річний учасник бойових дій, молодший сержант ЗСУ, з 17 жовтня перебував у відпустці.

Після проведення судово-медичного дослідження буде вирішено питання про обрання запобіжного заходу фігуранту.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 «Умисні тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років.

Фото: kiyany.obozrevatel.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *