ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові спробують сфальсифікувати вибори під Садового?

|

Відомий львівський журналіст та головний редактор газети «Ратуша» Микола Савельєв на своїй сторінці у соціальні мережі Facebook висловив критику голові Львівської міської виборчої комісії Ігорю Сліпецькому, через те що останній заявив, що другого туру виборів на посаду міського голови у Львові не буде. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

Садовий zbruc.eu

За словами М. Савельєва, таку заяву Сліпецький зробив під час навчання майбутніх членів ДВК .

«Маю питання до голови Львівської міської виборчої комісії пана Ігоря Сліпецького: «На якій підставі Ви вчора в приміщенні Личаківської райадміністрації на навчанні майбутніх членів ДВК офіційно заявили, що другого кола виборів мера у Львові не буде?!! Ви – оракул? Ви – маєте від когось інформацію про майбутнє? Чи може Ви випадково маєте в сейфі вже нині остаточний готовий протокол підсумків виборів мера», – написав М. Савельєв.

Як додав журналіст, така поведінка Сліпецького це – беззаконня і беспредєл.

«Десятки членів ДВК можуть підтвердити правдивість моєї інформації. Тепер хотілось би почути з ким саме у Вас є домовленість про результати майбутніх виборів мера Львова і чию саме вказівку Ви виконуєте? Інакше потрактувати Ваші слова про закінчення виборів мера Львова у першому колі я просто не можу», – додав М. Савельєв.

Фото: zbruc.eu

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *