ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській області на «гарячу лінію» надійшла тисяча дзвінків про виборчі порушення

|

«Гаряча» телефонна лінія Львівської ОДА приймає дзвінки від виборців. Так, станом на 15:00 годину 25 жовтня надійшло близько тисячі  дзвінків. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

1319627806_111

На «гарячу» телефонну лінію за номером 2-999-285, що працює при Львівській облдержадміністрації, звертаються виборці. Зокрема, мешканці області дзвонять з приводу незаконної агітації у день місцевих виборів за окремі політичні партії. Надходять й звернення з приводу недопущення до голосування через відсутність у списках, а також неповної інформації на виборчих дільницях про кандидатів у депутати місцевих рад та сільських, селищних, міських голів.

«Загалом, серйозних порушень, або таких, котрі б вплинули на проведення голосування та результати виборів, не зафіксовано», – додав начальник відділу адміністрування апарату Львівської ОДА Федір Алєйніков.

Нагадуємо, що у Львівській обласній державній адміністрації до 26 жовтня працюватиме «гаряча» телефонна лінія з питань виборів за номером 2-999-285.

Фото: mykirov.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *