ОСТАННІ НОВИНИ

На одній з дільниць Львова зафіксували необліковані бюлетені

|

Сьогодні, 25 жовтня, на дільниці № 462062, що на вулиці Володимира Великого, 12 членами комісії зафіксовано необліковані бюлетені. Їх виявили після повторного перерахунку виборчих бланків, на якому наполягали спостерігачі дільниці після того як побачили надірваний пакет. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Громадського руху «Народний контроль».

необліковані бюлетні

«У нас сьогодні зранку спостерігачі наполягли на перерахунку голосів. Бо було пошкоджено пакет у якому знаходяться бюлетені. Ми запаковували бюлетені у грошовий сейф, котрий дуже маленький. Він не пристосований під їх зберігання тому, коли витягували, то пошкоджувалося упакування», – каже голова ДВК Ольга Чуба.

Спочатку членами ДВК було зафіксовано нестачу у 150 бюлетенів. Втім, після повторного перерахунку стало зрозуміло, що виборчих бланків є на декілька сотень більше аніж зафіксовано у акті розбіжностей, складеному виборчою комісією у п’ятницю, 23 жовтня. У зв’язку з цим голосування на даній виборчій дільниці відкрилося із запізненням у 30 хв.

Додамо, майже усі виборчі дільниці у місті Львові відкрились вчасно і працюють. Однак, зафіксовано поодинокі випадки коли виборчі дільниці відкрилися із запізненням.

Фото: vikka.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *