ОСТАННІ НОВИНИ

У нічному клубі сталася бійка зі стріляниною за участі нардепа

|

У Хмельницькому, в нічному клубі «Рафінад» (ТРЦ «Либідь плаза») сталася бійка зі стріляниною за участі народного депутата Андрія Шинковича і декількох відвідувачів, в результаті чого постраждали чотири людини. Про це пише Бізнес-портал.

дяпутат

У прес-службі ГУ МВС України в Хмельницькій області підтвердили, що між клієнтами розважального закладу виникла сварка, яка згодом переросла в бійку зі стріляниною, в результаті чого 4 людини отримали тілесні ушкодження у вигляді поверхневих ран шкірного покриву.

У міліції зазначають, що всім постраждалим була надана медична допомога, від госпіталізації вони відмовилися. При цьому з місця події вилучено 5 гумових куль.

Ось як ця подія описана у Фейсбуці в спільноті «Мій Хмельницький» (як не дивно, але в ньому стоїть посилання на сайт «Солідарності»):

«У« Либідь Плаза »сталася бійка зі стріляниною за участю нардепа Шинковича (партія« За конкретні справи »). Народний депутат Андрій Шинкович конкретно відсвяткував перемогу Сьогодні вночі в барі Рафінад (Либідь Плаза). Він разом з однопартійцями вже почав святкувати «перемогу» на місцевих виборах. У них своя соціологія і впевненість що «всі схвалено, за все заплачено». В цей же час, за сусіднім столом четверо місцевих хлопців співали караоке. Але в плани народного депутата не входило щоб ще комусь було весело, крім нього і його охоронців. Він вимагав від хлопців замовкнути, бо цього бажає … народний депутат. Отримавши відмову, Шинкович дав команду «фас» своїм охоронцям. Почалася бійка. Почали стріляти прямо в натовп людей без розбору. На щастя гумовими кулями. Якби це була вогнепальна зброя – було б четверо загиблих, а не четверо поранених, що перебувають на даний час у лікарні. У тому числі і народний депутат Шинкович, який потрапив під «дружній» вогонь своїх же охоронців. Часи бурхливих дев’яностих пройшли. Коли всі конкретні депутати зрозуміють, що ніколи українці не повернуться в минуле, ніхто не змусить їх співати, мовчати, не зможе купити ні за які гроші, концерти та обіцянки. »

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Слідчі дії та опитування свідків тривають.

При цьому сторона Андрія Шинковича ніяк цю подію не коментує.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *