ОСТАННІ НОВИНИ

Дітям бійців АТО та переселенців влаштували забави у Львові

|

Сьогодні, 24 жовтня, у Львові на території Центру творчості дітей та юнацтва Галичини, що на Погулянці, дітей переселенців та військових, які беруть участь в АТО, а також малечу із сиротинців розважали спортивно-ігровими конкурсами та частували смачним кулешем.

погулянка

Про це повідомив репортер ZIK-Стрім Юрій Мартинович.

Фестиваль під назвою «Володарі стихій» організували обласне управління соціального захисту та неурядові об’єднання – громадська ініціатива «Крим SOS» та туристсько-спортивний клуб «Манівці». Під пильним оком інструкторів дітлахи мали можливість лазити по скеледромі, кататися на байдарках, навчитися паркуру та випробувати себе у боротьбі сумо. Після усіх розваг малечу пригощали смачним обідом, головною стравою якого був приготовлений тут же справжній козацький куліш.

«Ми хотіли допомогти тим хлопчикам та дівчаткам, які нині є найменш соціально захищеними.  На цих веселих забавах діти отримали можливість зустрітися, поспілкуватися і розважитися, незважаючи на всі проблеми та негаразди», – розповів співорганізатор свята Тарас Білошицький.

Загалом близько сотні дітей завітали на цей фестиваль. Малеча активно долучилася до різноманітних конкурсів та змагань.

«Мені дуже подобається брати участь у таких рухливих і веселих конкурсах. Особливо мені до душі скелелазіння, бо я не боюся висоти», – розповіла учасниця фестивалю Діана.

«Моя дитина в захваті від катання на байдарках. Менший синочок теж хотів сюди прийти, але йому ще треба підрости,бо він ще маленький. Щиро дякуємо організаторам за цей захід», – сказала переселенка з Криму Юлія.

Переможці конкурсів отримали від організаторів фестивалю пам’ятні призи і подарунки.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *