ОСТАННІ НОВИНИ

У райони Львівщини закупляють житло дітям-сиротам

|

Цьогоріч на Львівщині заплановано забезпечити житлом 28 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Помешкання для них придбають за рахунок Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, коштів місцевих бюджетів, опікунів та меценатів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

будинок для дітей

«На реалізацію зазначеної Програми з обласного бюджету  передбачено 1 мільйон 700 тисяч гривень, а також додатково залучено 165 тисяч гривень коштів опікунів і меценатів та 870 тисяч гривень додали  місцеві бюджети», – зазначив начальник служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації Володимир Лис.

Відтак, субвенцію отримають Радехівський, Самбірський, Бродівський, Буський, Жидачівський, Жовківський, Золочівський, Кам’янка-Бузький, Мостиський, Старосамбірський, Яворівський райони та місто Самбір.

Нагадаємо, що упродовж 2014 року в області за рахунок програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування 18 осіб вищезазначеної категорії отримали житло.

Фото: plus.google.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *