ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройдуть всеукраїнські замагання з дзюдо

|

У Львові 31 жовтня – 1 листопада в Палаці спорту «Україна» (вул. Мельника, 18) відбудеться ХХ ювілейний відкритий всеукраїнський турнір з дзюдо «LVIV JUDO OPEN Світ Дитини – 2015». Про це Львівському порталу повідомили організатори.

дзюдо

1995 року Львів приєднався до почесного переліку міст, що проводять свої традиційні змагання з дзюдо. Саме тоді, 14 жовтня 1995 року, місто Лева приймало перший турнір «LVIV JUDO OPEN Світ Дитини», участь в якому взяло 260 учасників з 13 областей України.

З тих пір кількість учасників львівського рандорі невпинно збільшується і разом з цим розширюється географія заходу – представники все більшої кількості регіонів України прагнуть вибороти нагороди «LVIV JUDO OPEN Світ Дитини».

За попередніми заявками участь у цьогорічних змагання підтвердили 726 спортсменів різних вікових груп з 18 областей України (46 команд) з поміж яких також є представники Донецької та Луганської областей.

Роботу суддівського корпусу змагань очолять суддя національної категорії, головний арбітр змагань – Руслан Перета (м. Івано-Франківськ) та старший тренер збірної команди Львівської області, суддя національної категорії, головний секретар змагань – Тетяна Гарвилова (м. Львів).

Початок змагань щоденно з – 10.00 год., церемонія урочистого відкриття відбудеться 31 жовтня о 14.00 год.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *