ОСТАННІ НОВИНИ

На Луганщині міна підірвала бригаду енергетиків

|

У Луганській області автовишка із бригадою лінійно-монтерського пункту при під’їзді до місця роботи підірвалася на міні. Про пригоду, що сталася 20 жовтня, повідомили у прес-службі НЕК “Укренерго”, передає Еспресо.TV.

підірвались на міні

Як зазначається, енергетики прямували на відновлення пошкоджених ділянок повітряних ліній 220 кВ Луганська ТЕС-Сисоєва та Луганська ТЕС-Михайлівка №2, 3.

За даними “Укренерго”, в результаті підриву на міні водій-машиніст і електромонтер отримали контузію і були доставлені до лікарні міста Луганська.

В цілому за час бойових дій на сході України постраждали четверо співробітників Донбаської енергосистеми, які проводили обстеження пошкоджень і ремонтні роботи на магістральних лініях електропередачі.

“Неодноразово під обстріли потрапляє персонал підстанцій енергосистеми, як на ПС “Михайлівка-330 кВ”, де протягом місяця люди змушені були перебувати в укриттях, підтримуючи роботу підстанції; як на ПС “Смолянка-220 кВ”, на території якого розірвалося 15 снарядів”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначили в “Укренерго”, в енергетиків на Донбасі досі немає можливості перебудувати свою роботу в мирне русло: перш ніж приступити до виконання аварійно-відновлювальних заходів, необхідно пройти етап узгодження з військовими; при отриманні дозволу на виконання заявки територія обстежується саперами, і тільки після цього персонал Донбаської енергосистеми виїжджає на місце.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *