ОСТАННІ НОВИНИ

Борислав знову опинився без води

|

У Бориславі, що у Львівській області, знову негаразди на станції підкачування води «Рибник», через що мешканці міста потерпають без води. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

нема води

21 жовтня о 23:00 год. на насосній станції водозабору “Рибник” вийшов з ладу блок управління вакуумного вимикача насосу НШР-300/560.

Внаслідок події вранці 22 жовтня без централізованої подачі питної води, згідно графіку, залишилася частина абонентів м. Борислава. Протягом дня забезпечення водою абонентів міста здійснювалося шляхом використання накопиченого резерву.

Зранку 23 жовтня забезпечення питною водою населення міста організовано підвозом води двома автомобільними цистернами КП “Бориславводоканал”.

Керівництвом КП “Бориславводоканал” організовано пошук, доставку та встановлення нового блоку управління вакуумного вимикача насосу.

Ремонтні роботи та відновлення централізованого водопостачання абонентів міста планується завершити протягом дня 23 жовтня. Ситуація контрольована.

Нагадаємо, що проблеми з постачанням води у «Бориславводоканалі» з’являються уже не вперше.  Львівська прокуратура ще у червні розпочала перевірки підприємства на предмет розкрадання коштів, втім наразі результатів цієї справи немає

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *