ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ відвели майже всі танки від лінії зіткнення

|

Українські військові завершують відведення танків. Про це повідомив керівник прес-центру Генштабу Владислав Селезньов, передає Українська правда.

танки Львів

Українська сторона планує закінчити відведення танків від лінії розмежування до кінця четверга. За словами Владислава Селезньова, українська сторона повністю виконує Мінські домовленості щодо відведення важкого озброєння.

«Згідно з Мінськими угодами, відведення танків має проходити з 20 по 23 жовтня. Позавчора ми відводили танки на Артемівському напрямку, вчора – Маріупольське, сьогодні – сектор «Б» під Донецьком. Завтра – резервний день. До 23 ми повинні згідно з графіком закінчити відведення танків», – сказав він.

Селезньов також повідомив, що 24 жовтня після заяви МЗС про відведення танків ОБСЄ має підтвердити достовірність виконання плану відведення танків.

«Цей процес буде продовжуватися з 25 по 27 жовтня. У нас є кілька майданчиків, куди ми відвели танки. Вони всі будуть перевірені співробітниками СММ ОБСЄ, а також всі заводські номери. Те ж саме СММ ОБСЄ будуть робити і на території, підконтрольній бойовикам», – сказав Селезньов.

Він також нагадав, що танки відводяться на 15 км від лінії розмежування.

Ілюстрація: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *