ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді правоохоронці виявили школярів напідпитку

|

У Червонограді правоохоронці виявили двох 11-річних дітей, які знаходилися у стані алкогольного сп’яніння. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

dityalkohol

Діти розповіли правоохоронцям, що пиво для них придбали дорослі. На батьків цих неповнолітніх за невиконання обов’язків щодо виховання дітей складено адміністративні протоколи за ст.184 КУПАП. З ними правоохоронці також провели профілактичні бесіди.

Власне працівники СКМСД провели у Червонограді 5 рейдів, під час яких  перевірили торговельні і розважальні заклади, заклади громадського харчування. Насамперед, правоохоронців цікавило, чи дотримуються там заборони продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та цигарок. Водночас, виявлялися діти, які знаходилася на вулицях міста після 22.00 без супроводу дорослих.

За куріння у заборонених місцях (ст. 175-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення) було складено 5 адміністративних протоколів. Один із неповнолітніх притягнутий до адміністративної відповідальності за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство)

Також за час відпрацювання працівники міліції відвідали 12 навчальних закладів із лекціями та бесідами з метою популяризації здорового способу життя.

Фото: expres.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *