ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи не відводять танки, а ховають їх, - Тимчук

|

На приморському напрямку північніше Безіменного, а також на північний схід від Комінтернового терористи сконцентрували 24-25 одиниць бронетанкової техніки (в основному танки) нібито для підготовки відведення. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат Дмитро Тимчук, передає кореспондент Львівського порталу.

танки

«У той же час частина бойової техніки та транспорту відведені бойовиками на північ за Тельманове, і маскується в смузі від Богданівки до Греково-Олександрівки (зафіксовано мінімум сім танків)», – написав Д. Тимчук.

За інформацією Тимчука, терористи поступово стягують з південних районів Горлівки, з району Пантелеймонівки та Ясинуватої бронетехніку в бік Єнакієвого і Вуглегірська. В середньому за добу протягом декількох днів перекидалося по 2-3 танка і по 3-4 ББМ.

«У Дебальцеве демонстративно («для ОБСЄ») подано залізничні платформи, проте самого вантаження і перевезення озброєнь не фіксується – техніка концентрується в районі Дебальцевого і Вуглегірська», – наголосив він.

За попередніми даними, командування терористів формує на Артемівському напрямку потужну тактичну групу в другому ешелоні – для нарощування зусиль в разі початку наступу по напрямам в районі Світлодарського плацдарму.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *