ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці викрили групу в’єтнамців, що шила підробки відомих брендів

|

На Одещині військовослужбовці Держприкордонслужби у взаємодії із співробітниками прокуратури, МВС та Державної фіскальної служби викрили підпільне «підприємство» з виробництва контрафактної продукції, на якому працювали 30 громадян України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

цех

Під час обшуку приміщення спільна група виявила підпільне «підприємство» з виробництва одягу з обладнаними 47 швейними робочими місцями. Також у ході проведення оперативної роботи було знайдено готову на реалізацію продукцію, зокрема годинники, гаманці, сумки, біжутерія тощо, марки «Gepur» та відомих брендів «Adidas», «Dolce&Gabbana», «Louis Vuitton», «Gucci», «Nike», «Lamborghini». Крім того було виявлено понад 1 тисячу пропіленових мішків та обладнаний «Інтернет магазин» для продажу товару.

цех1

Потрібних документів на право виробництва брендових марок одягу не було. В даний час тривають заходи по документуванню протиправної діяльності.

цех2

Контрафактна продукція брендових марок вилучена, встановлюється її точна кількість. Зразки продукції будуть направлені офіційним представникам вилучених торгових марок для експертизи, з метою підтвердження незаконного походження товарів й оцінки нанесеного збитку.

Загалом, у результаті системної роботи прикордонників у взаємодії з іншими правоохоронними органами лише з липня цього року на Одещині було виявлено 8 схожих підпільних виробництв. На викритих цехах незаконно працювали та займалися пошиттям одягу переважно вихідці з В’єтнаму.

цех3

Фото: Держприкордонслужба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *