ОСТАННІ НОВИНИ

На сайті Верховної Ради з’явилась інформація про прогули всіх народних депутатів

|

На персональних сторінках народних депутатів на сайті Верховної Ради з’явилась інформація щодо їх присутньості на засіданнях парламенту. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Верховної Ради Володимир Гройсман, передає кореспондент Львівського порталу.

гройсман

«Зараз активно обговорюється питання позбавлення депутатів мандату за «прогули». Повністю підтримую позицію, що відповідальність депутатів треба підвищувати. Але запропонований шлях не принесе швидких результатів – він вимагає змін до Конституції. Процедура внесення змін до Основного Закону виписана так, що потрібно буде принаймні півроку, щоб такі зміни були введені.

Тому, не відкидаючи цей шлях, вважаю, що на нинішньому етапі необхідна активна позиція громадськості. Зі свого боку, в рамках реформи парламенту буду робити усе, щоб громадськість мала максимальну інформацію про роботу кожного депутата.

З сьогоднішнього дня на персональних сторінках усіх народних депутатів, поруч з фото депутата з’явилась інформація щодо його участі у засіданнях за даними електронної реєстрації. Є відповідні цифри і графічна картинка. І на моїй в тому числі.

Невдовзі ми розмістимо також інформацію щодо участі в голосуваннях і в роботі комітетів», – йдеться у повідомленні Гройсмана.

Із інформацію про прогули можна ознайомитись за посиланням.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *