ОСТАННІ НОВИНИ

Іван Вакарчук за Васюника

|

Відомі громадські діячі звернулись до львів’ян підтримати кандидата в мери Ігоря Васюника, оскільки його програма, націлена на те, щоб повернути Львову статус духовного та культурного центру України, відновити промислово-виробничий потенціал Львова, створити вкрай необхідні нові робочі місця. Під зверненням до львів’ян підписалися Герой України Іван Вакарчук, шевченківські лауреати художник Любомир Медвідь та поет, політв’язень Ігор Калинець, народний художник України Мирослав Откович, громадські діячі Марія Гель та Валерій Калинюк. Відповідний лист-звернення надійшов на адресу Львівського порталу.

32

Громадські діячі вважають, що програма Васюника націлена на те, щоб повернути Львову статус духовного та культурного центру України, відновити промислово-виробничий потенціал нашого міста, створити вкрай необхідні нові робочі місця.

«Ми підтримуємо його кандидатуру, бо:

– підтримуємо його реалістичну покрокову програму, яка націлена на те, щоб повернути Львову статус духовного та культурного центру України, відновити промислово-виробничий потенціал нашого міста, створити вкрай необхідні нові робочі місця;

– він – єдиний з кандидатів, який веде свою виборчу кампанію не популістськими обіцянками, а пропонує серйозний аналіз проблем міста та вказує на шляхи їх вирішення в інтересах львів’ян;

– за час перебування у стінах парламенту він жодного разу не схибив, усі принципові голосування пройшов з честю, показав себе як справжній патріот;

– він сумлінно обстоював реалістичні заходи для належного облаштування Святоюрського комплексу, відновлення його історичної площі, встановлення гідного пам’ятника Великому Митрополиту.

30Закликаємо львів’ян підтримати Ігоря Васюника, проголосувавши за його кандидатура на посаду мера Львова», – йдеться у зверненні.

Крім того, на своєму черговому засіданні підтримку Ігорю Васюнику висловила Рада підприємців Львівщини та міська організація Народного руху України.  Вони погоджуються з програмою розвитку Львова , які пропонує Васюник.

Водночас, понад місяць тому VI Форум громадських  організацій Львівщини прийняв рішення підтримати кандидатуру Ігоря Васюника на посаду міського голови Львова. Під відповідною заявою підписалося близько 20 організацій.