ОСТАННІ НОВИНИ

Васюник розвиватиме Львів разом із Народним Рухом України

|

Міська організація Народного Руху України та кандидат на посаду міського голови Ігор Васюник об’єднують зусилля для розвитку Львова. Про це Львівський портал повідомили у прес-службі кандидата на посаду мера Львова.

10

За словами члена проводу Львівської крайової організації  Народного Руху України Ігоря Мартинюка, Львівська міська організація НРУ вирішила підтримати на виборах кандидата на посаду міського голови Львова Ігоря Васюника, бо відстоюють одні й ті ж самі цінності та є ідеологічно близькими.

«Львівська міська організація НРУ вирішила підтримати на виборах кандидата на посаду міського голови Львова Ігоря Васюника. Його програма розвитку міста багато в чому перекликається з програмою Народного Руху. Це стосується зокрема відновлення місцевого виробництва, створення нових робочих місць, подолання корупції в місті, вирішення проблем Грибовицького сміттєзвалища і смороду в місті, припинення незаконних забудов у парках та центрі міста та вирішення багатьох інших проблем.

Ігор Васюник також є єдиним кандидатом, який близький до Народного Руху ідеологічно. Йдеться зокрема про його відстоювання української мови. Нам близькі тези його програми про підтримку української культури, книговидання, виховання дітей в українських традиціях», – повідомив Ігор Мартинюк.

Водночас кандидат на посаду міського голови Львова Ігор Васюник висловив вдячність за підтримку команди НРУ, зокрема сотників Майдану, військових, волонтерів, освітян, медиків, діячів культури, які є відомими та авторитетними у Львові.

«Народний Рух України – партія з багатою історією і перспективою на майбутнє, яка уже 26 років не зраджує принципам національної демократії. Сьогодні я бачу в Народному Русі не лише традиції, а й потужну команду сотників Майдану, військових, волонтерів, освітян, медиків, діячів культури, які є відомими та авторитетними в місті людьми завдяки своїм справам. Переконаний, що така команда однодумців переможе і буде гідно представляти інтереси львів’ян у міській та обласній радах.

Як кандидат на посаду міського голови я щиро вдячний, що мене підтримала команда Народного Руху України. Об’єднавши зусилля, ми будемо ще ефективніше працювати для розвитку міста та блага Львів’ян», – повідомив І. Васюник.

«Першим нашим кроком буде об’єднання зусиль щодо відновлення та розвитку промислового потенціалу Львова, підтримки місцевих виробників і створення нових робочих місць. Ми дамо новий, якісний поштовх розвитку міста в сфері освіти, медицини, культури та впровадження сучасних технологій», – додав він.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *