ОСТАННІ НОВИНИ

Оновили онлайн каталог із землями для львівських бійців АТО

|

Учасники АТО можуть ознайомитися зі зарезервованими для них землями в оновленому онлайн-каталозі. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі Львівської ОДА.

images_1445344144_262x192_3_0

Так, землевпорядна служба та органи місцевого самоврядування Львівської області оновили перелік земель, що можуть отримати учасники АТО

“Працівники територіальних підрозділів Держгеокадастру Львівщини резервують землі для того, щоб всі учасники АТО мали можливість отримати земельну ділянку. Для зручності військових ми оперативно оцифровуємо та розміщуємо у відкритому доступі дані про вільні земельні масиви”, – зазначив начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький.

Загалом у Львівській області землевпорядники зарезервували 1341 га землі. Зокрема,  у Яворівському районі – 165 га, Городоцькому районі – 157 га, у Бродівському, Буському, Дрогобицькому, Сокальському, Стрийському районах – по 90 га. Найбільше земель зарезервовано для ведення садівництва – 528 га, ведення особистого селянського господарства – 474 га, будівництва та обслуговування житла – 331 га.

Необхідну інформацію для учасників АТО, які мають намір отримати земельні ділянки на Львівщині у власність, можна знайти на сайті Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *