ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські активістки шукають житло для бабусі-патріотки з Криму

|

У Львові у госпіталі для інвалідів війни вже понад місяць проживає бабуся з Криму, від якої відхрестилися усі родичі. Жінка не хоче повертатись до окупованого півострова, та й не має куди і док кого їхати. Тож львівські активісти вирішили допомогти бабці у пошуках житла. Про це на своїй сторінці повідомляє активіст «Економічного бойкоту» Олег Радик, передає кореспондент Львівського порталу.

переселенка

Олег Радик та інші активісти закликають львів’ян не лишатись байдужими до патріотки з Криму.

«Люди добрі. Нікому зараз не є легко. Але бабусю кидати не можна. Вона не може жити в домі престарілих. Шукаємо якесь помешкання, кімнатку, квартирку, хатку… Щоб бабуся могла сама собі готувати їсти. Активісти самі готові платити помірковану ціну. Дякую. Окремо звертаюсь до всіх кандидатів в мери і депутати. Поможіть людині. Просто так. Поки Ви ще теж люди, а не поважне панство», – йдеться у повідомленні активіста.

Водночас активістка «Варти 700» Наталія Шелестак наголошує, що бабуся абсолютна не вибаглива і готова жити навіть у іншій області.

«Жінка сама себе обслуговує,сама готує,сама купує продукти. Готова доглядати інших і допомагати особам похилого віку,котрі себе не можуть доглядати», – зазначає вона.

Фото: стоп-кадр з телесюжету zik

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *