ОСТАННІ НОВИНИ

«Динамо» і «Челсі» сильнішого не виявили

|

Київське «Динамо» у рамках третього раунду групового етапу Ліги чемпіонів розійшлося миром з лондонським «Челсі». На заповненому НСК «Олімпійському» більш ніж 62 тисячі вболівальників голів так і не побачили – 0:0. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

12109255_1048944935137154_7582109544658118034_n

Чинні чемпіони Англії свій перший небезпечний момент створили вже на десятій хвилині поєдинку. Азар пробивав на техніку, але м’яч після удару бельгійця влучив у стійку. «Динамо» відповіло контратакою і ударом Буяльського, але надійно зіграв страж воріт «Челсі» Беговіч.

На 20 хвилині після втрати м’яча у центрі поля, киян пробачив Матіч, якому щоб відправити м’яч у сітку воріт Шовковського не вистачило кількох сантиметрів. 27 хвилина знову небезпечно пробивав Буяльський, але м’яч після удару молодого українця  зачепив одного з захисників «Челсі» і полетів повз ворота.

На перерву команди пішли за рахунку 0:0.

Після перерви киянам знову усміхнулася фортуна. Вілліан красиво виконав штрафний і влучив у поперечку. Після цього моменту кияни повністю заволоділи ініціативою і раз-по-раз створювали небезпечні моменти поблизу воріт «Челсі» чим неабияк розізлили наставника «синіх» Жозе Моуріньо.

Під завісу поєдинку подарувати такі бажані три пункти «Динамо» могли Гонсалес та Мораєс, але старання цих футболістів «Динамо» звів нанівець той таки Беговіч. В результаті бойова нічия і доля путівки у лігочемпіонівську весну вирішуватиметься у Лондоні на «Стемфорд Брідж».

В іншому матчі групи «Порту» на власному полі розібрався з «Маккабі» – 2:0.

Фото: ВВС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *