ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові хотіли привласнити держнерухомість на майже півтора мільйона

|

Військова прокуратура Львівського гарнізону не допустила втрати нерухомого майна державної власності вартістю понад 1,4 млн грн, яку незаконно відчужили ще у 2007 році. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону.

земля

За даними відомства, у вересні 2008 року Концерном «Військторгсервіс» в особі філії «Управління Західного оперативного командування» реалізовано нерухоме майно – приміщення магазину по вул. Стрийській у Львові, що перебувало у його повному віданні.

Установлено, що вказане відчуження здійснено в порушення вимог Закону України «Про управління об’єктами державної власності» та постанови Кабінету Міністрів України від 06.06.2007 № 803, яким на відчуження нерухомого майна передбачена обов’язкова згода Міноборони і Фонду державного майна України.

У зв’язку з цим, військова прокуратура Львівського гарнізону з метою повернення незаконно відчуженого нерухомого майна здійснила в судовому порядку захист інтересів держави в особі МО України. Рішенням Апеляційного суду Львівської області позов прокурора задоволено, договір купівлі-продажу нерухомого майна площею 582 кв. м визнано недійсним і зобов’язано його повернути Концерну «Військторгсервіс».

Таким чином, забезпечено скасування незаконного рішення суду першої інстанції та не допущено незаконне вибуття з державної власності нерухомого майна оборонного відомства на суму понад 1,4 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *