ОСТАННІ НОВИНИ

Судно «Іволга» розріжуть, що дістати тіла загиблих

|

Віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко заявив, що остаточна кількість загиблих внаслідок аварії катеру «Іволга» під Одесою буде встановлена після розрізання судна та відповідних слідчих дій. Про це повідомляє Укрінформ.

ivolga

Голова урядової комісії з розслідування причин аварії з судном «Іволга» розповів, що після підняття катера з дна в ньому було виявлено ще два тіла загиблих, але щоб дістати їх, судно треба розрізати. Тоді можна буде зробити остаточний висновок про кількість загиблих.

«Вчора судно було підняте, покладене на плавкран і відтранспортоване до Іллічівська, де  проходять слідчі дії. Звідти буде знято ще два тіла, які попередньо можна побачити серед тих уламків, які є всередині. Вже остаточно, скільки там знаходиться тіл, крім двох, буде з’ясовано після того, як буде вирізана частина судна і проведені слідчі дії», – сказав Зубко.

Він також додав, що рятувальники Білгород-Дністровського відділення Державної служби надзвичайних ситуацій знайшли біля входу в гирло Дністровського лиману, поряд з курортом Затока, ще двоє тіл потонулих 17 жовтня пасажирів катера «Іволга» – усього станом на 20 жовтня число жертв трагедії досягло 18 осіб. Загалом же на катері перебувало більше 40 осіб.

Нагадаємо, 17 жовтня, у курортному місті Затока прогулянковий катер «Іволга» вийшов у акваторію Чорного моря біля міста Білгород-Дністровський, згодом перекинувся і затонув.

Фото: fakty.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *