ОСТАННІ НОВИНИ

Жінка «розвела» 35 людей на майже 14 мільйонів

|

Завершено розслідування чергових епізодів злочинної діяльності жінки-підприємця, яка обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень за шахрайство у великих розмірах, вчинене за попередньою змовою групою осіб. Водночас її спільник досі у розшуку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівщини.

Грати жінка

Встановлено, що шахрайка, діючи у змові зі спільником, залучала кошти мешканців Львова та області під виглядом вкладів у розвиток будівельного бізнесу та придбання земельних ділянок, а у подальшому отримані гроші привласнювала.

У 2014 році прокуратурою її було обвинувачено у заволодінні майже 12 млн грн. Кримінальне провадження про скоєння цих злочинів вказаною громадянкою перебуває на розгляді Личаківського районного суду міста Львова.

Однак, на цей час виявлено нові факти у цій справі, які свідчать, що шахраї привласнили ще 1,5 млн грн коштів громадян. Загалом від їх діянь потерпіло 35 осіб.

Обвинувальний акт про скоєння зазначених кримінальних правопорушень жінкою-підприємцем направлено до суду. Водночас, її спільник перебуває у розшуку, отримано санкцію суду на його затримання з метою обрання запобіжного заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *