ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові кандидатам у мери можуть влаштувати ще одні дебати

|

Телеканал «UA: Перший» покаже теледебати кандидатів у мери Києва, Харкова, Одеси й Львова, які пройдуть у другий тур виборів мера на місцевих виборах 25 жовтня. Про це повідомляється на сайті каналу, пише УП.

дебати www.volynnews.com

Напередодні другого туру виборів кандидати у мери Харкова, Одеси, Львова та Києва будуть обговорювати публічно нагальні проблеми цих міст між собою та з виборцями.

Точний графік проведення дебатів складуть після голосування 25 жовтня. Орієнтовний виглядає так: Харків – 2 листопада, Одеса – 4 листопада, Львів – 5 листопада, Київ – 6 листопада.

«Національні дебати» між кандидатами на посади міських голів складатимуться з п’яти раундів.

У першому раунді – «Перша спроба» – кандидати ставитимуть запитання одне одному.

Другий раунд називатиметься «Комунальне господарство», і в ньому учасники відповідатимуть на два запитання від модераторів і ще на два – від аудиторії на знімальному майданчику та у соціальних мережах.

За аналогічним принципом проходитиме й третій раунд – «Безпека та розвиток міста». «Освіта, культура та спорт» – тематика четвертого раунду, де так само буде два запитання від модераторів і два – від аудиторії (в залі та в соцмережах).

П’ятий раунд називатиметься «Другий шанс», і в ньому учасники знову отримають змогу поставити запитання одне одному – по два від кожного.

Дебати проходитимуть у прямому ефірі, і кожен охочий зможе долучитися до обговорення. Можливість поставити своє запитання матиме аудиторія у студії та користувачі соціальних мереж, які стежитимуть за перебігом дискусії.

Модератори стежитимуть за тим, аби кандидати не уникали відповідей на запитання.

Фото: www.volynnews.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *