ОСТАННІ НОВИНИ

Селянин з пістолетом погрожував своїй родині фізичною розправою

|

На Львівщині чоловік погрожував своїх родині фізичною розправою. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

побив матір

До Радехівського райвідділу міліції 18 жовтня звернулася 50-річна мешканка одного із сіл із заявою про те, що її 38-річний зять вчинив сімейний скандал і тепер погрожує всім фізичною розправою.

Отримавши повідомлення, дільничний інспектор міліції виїхав на місце події. Він заспокоїв правопорушника та попередив про відповідальність, якщо той і надалі буде поводитися негідно.

Мешканці села повідомили працівнику міліції, що зять власника господарства може мати пістолет. Під час огляду гаражу правоохоронець виявив та вилучив пістолет. Зараз його скеровано на судово-балістичну експертизу.

«За словами зловмисника, пістолет він придбав років десять тому у незнайомого чоловіка у Львові і документів на нього не має, – повідомив начальник Радехівського РВ підполковник міліції Володимир Яріш.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Покарання, передбачене статтею, – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *