ОСТАННІ НОВИНИ

Російський письменник оселився у Львові на парковці

|

Російський письменник Геннадій Ісаєв вже близько двох місяців живе зі своєю собакою в автомобілі в одному з мікрорайонів Львова. До Росіі письменник повертатись не збирається, адже його там переслідують за антикомуністичну ідеологію. Про це він розповів у коментарі кореспонденту УНН.

парковка

“Я поїхав від Путіна, мене не влаштовує його братовбивча політика. Владі не подобались мої вірші, тому вони мене переслідували. Я писав вірші проти комунізму”, – відзначив Г.Ісаєв.

Львів’яни, які проживають неподалік, сьогодні ,19 жовтня,  викликали патрульних поліцейських, щоб вони перевірили документи цього росіянина.

“Ми отримали виклик від мешканців цього мікрорайону. Приїхали сюди, перевірили документи цього чоловіка. Проблем із документами в нього немає. Наразі він має право тут перебувати, адже він нічого не порушує. Але ми шукаємо йому місце для прожиття, поки безуспішно”, – розповів патрульний поліцейський Роман Міхарський.

За його словами, вже знайшли будинок, де міг би жити цей чоловік, але він відмовився туди їхати, бо будинок цей за Львовом.

Уже 28 жовтня у російського письменника завершується термін перебування в Україні. Г.Ісаєв сподівається, що йому нададуть українське громадянство, і він зможе залишитися.

Фото: Соціальні мережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *