ОСТАННІ НОВИНИ

Група зловмисників розтрощила сільську раду та погрожувала голові

|

У селі Лисиничі, що у Пустомитівському районі у ніч на 18 жовтня група зловмисників проникла у приміщення сільської ради. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

rejderstvo-maski

«Зловмисники вщент знищили меблі та розтрощили комп’ютерну техніку. Окрім того, вони викрали бланки свідоцтв про народження і  смерть», – заявив начальник Головного управління МВС у Львівській області Дмитро Загарія сьогодні, 19 жовтня, під час наради у Львівській ОДА.

За словами Дмитра Загарії, напередодні, у п’ятницю, 16 жовтня, близько 20 осіб погрожували голові сільської ради села Лисиничі. Зокрема, йшлося про те, що вони не допустять проведення місцевих виборів у селі та зроблять усе можливе для зриву виборчого процесу.

За інформацією правоохоронців на Львівщині зафіксовано 15 випадків порушення виборчого законодавства. У чотирьох з них порушено кримінальне провадження. Зокрема, провадження відкрито у Сокальському районі, Галицькому районі міста Львова, у Самборі та Трускавці, решта випадків – адміністративного характеру.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *