ОСТАННІ НОВИНИ

Готель у центрі Львова втратив майже 50 тисяч через шахраїв з Києва

|

У Львові правоохоронці розслідують факт несплати за готельні послуги. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

готель

До Галицького райвідділу міліції звернувся менеджер одного із готелів у центрі Львова. Він повідомив, що двоє гостей їх закладу не розрахувалися за надані послуги. Загальна сума завданих збитків становить понад 47 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили, що номер у готелі винаймали мешканка Київської області разом із своїм супутником. Гості забронювали його на два тижні, однак, проживши там декілька днів, більше в готелі не з’являлися.

Наразі працівники міліції встановлюють усі обставини події. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Фото: Соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *